Kim Braas-Daalder

Het jaar 2021 is mijn 20-jarig jubileum als permanent make-up specialiste en trainster.

De opleiding tot permanent make-up specialiste heb ik in het jaar 2000
succesvol afgerond in Alkmaar. Echter, ik vond deze opleiding niet voldoen aan mijn wensen en heb ik een jaar later mijn basisopleiding aangevuld met onder andere het medisch pigmenteren. 

In 2005 werd ik als 22-jarig meisje, 2e op het NK visagie in de Jaarbeurs te Utrecht, waarna ik vele jaren workshops visagie organiseerde.

In 2007 werd mijn bedrijf als eerste praktijk in Noord Holland erkend door de GGD op netjes en hygiënisch werken.

In 2020 kreeg ik patent op een nieuwe PMU behandelmethode welke ik de 'Dot Art techniek' heb genoemd. Alec Kurec van Ecuri Cosmetics heeft deze techniek laten verfilmen. 
Dit jaar is mijn training te koop in 42 landen!

In 2018 heb ik mee gedaan aan het EK Permanent make-up om vervolgens in 2019 te mogen deelnemen aan het "Worldwide Eyebrow festival". De zomer van 2021 sta ik in de halve finale van de WULOP "World universal league of permanent make-up".

In 2020 werd ik door Irma Hulsher benoemd tot de nieuwe voorzitter van de NSGP. 

In 2021 deed ik mee aan de WULOP Benelux wedstrijd. Hier behaalde ik een 1e plaats voor de 3D Haistrokes met apparaat maar ook een 1e prijs voor de Eyeliner Shader.

Ook ontving ik de 1e prijs tijdens de SR Championship in Engeland voor Best Brow artist of the UK.

In Duitsland werd ik 3e tijdens tijdens de Germany Best Brow championship voor de categorie Lip Blush Expert. Ook ontving ik deze wedstrijd de award voor Best Brow Participant 2021. Om deze wedstrijd compleet te maken kreeg ik een special award op het behaalde aantal punten met een prachtige 3e plaats in het eind klassement.

In 2022 ga ik de samenwerking aan met Ecuri Cosmetics.  
Een nieuwe uitdaging voor mij als PMU specialiste waarbij ik in Nederland - Belgie - Duitsland actief zal worden als PMU trainster.

World Universal League of Permanent make-up - Nederland.
Deelnemers aan de WULOP-Nederland wedstrijden zullen mij in 2022 kunnen zien als een van de hoofdsponsor van dit evenement.
Tijdens dit evenement zal ik tevens demonstraties geven aan PMU specialisten.

Bedankt voor uw interesse in mijn specialisatie:
Permanent make-up. 

Graag tot ziens,
Kim Braas- Daalder